Gyergyák Ágnes
Lélekgyógyászat
Test regeneráció
Elérhetőségek
+36 30 883 6367
info@gyogyito-kezek.hu
Kezelt illetve kezelés alatt álló betegeim visszajelzései, tapasztalatai
Ági
 
Ágit egy élethelyzetből adódó harmóniavesztés miatt kerestem meg, ami felesleges stresszel terhelte le a szervezetemet. Már az energia kezelés előtt nagyon kellemes légkört teremtett közvetlen, sugárzó természetével és már beszélgetésünk alkalmával tudta milyen állapotban lehetnek a csakráim nagyszerű képességeinek köszönhetően. Az egész fantasztikus élmény volt, kezdve a kártyahúzástól - ami egy az egyben megerősítette melyik irányba kell lépjek - a kezelésen át - ami annyira relaxáló volt hogy a végére sikerült teljes "egység-érzetet" elérnem - egészen a záró beszélgetésig, amely alkalmával Ági nemcsak hasznos tanácsot adott abban, hogy mire kell odafigyeljek, hanem egy olyan személyes víziót és üzenetet tárt fel melyet kezelés közben kapott az egyik felmenőmtől, amit alig akartam elhinni. (Hozzáteszem, ő nem tudthatta az említett felmenőm jellemzőit, ennek ellenére egy eszméletlenül pontos képet festett le.) Az üzenet teljesen összhangban volt a kártyák által kapottakkal és választ adott a döntéssemmel kapcsolatos kérdésemre. Aznap Ági puszta személye visszaadta az akkoriban nagyon visszaesett életkedvemet. Az összhang amit a mai napig érzek teljes mértékben a kezelés hatásának tudható be. Csak ajánlani tudom bárkinek bármilyen problémával kapcsolatban, legyen az lelki, mentális, érzelmi vagy fizikai. Ági - Debrecen, 2018
Gyöngyi - Debrecen
 
Köszönöm a fentieknek hogy hozzad vezettek, Agnes! es hogy teged valasztottalak a tanitomnak! Halas vagyok neked es a gyogyito kezeidnek, a sok jo utmutatasert es az igaz szavakert amejben reszem volt es batran ajanlom mindenkinek. Altalad megismerkedtem a Reiki teremtö energiaval , te tanitottal es hangoltal erre a rezgesre. Reszem volt a Reiki elsö es masodik beavatasban ami reszemröl egy csoda, nagy es felemelö elmeny volt mert Agnes egy remek Mester, gyogyito es tanito egyarant! Kivanom hogy a jövöben meg sok embernek a segitsegere legyel ugy gyogyitasban mint tanitasban. A Jo Isten alldjon meg minden joban!
Beus - Debrecen
 
Először is szeretném megköszönni, hogy Ági szárnyai alá vett engem. Én egy "véletlen" során kerültem hozzá, nem voltak és vannak egészségügyi problémáim. Viszont ő megnyitott az életemben egy fontos kaput ahol belépve megtapasztalhattam mi is rejlik igazán bennem, felismerést hozott az életembe, értelmét láttatta velem az emberi lét fejlődésének és fontosságának.Ő a szeretett energiájával olyan fontos gondolatokat indított el bennem ami megváltoztatta az életszemléletemet. Megkaptam tőle az egyes szintű beavatást. A szertartás maga nagyon bensőségesés érzékeny volt. Megtanított a reiki energia használatára, megmutatta az égiek összeköttetésével az a szeretett hatalmas energiáját ami előre visszi az emberiség fejlődését. Hatalmas örömmel tölt el hogy nem csak magamnak másoknak is segíteni tudok a tudással amit beavatás során kaptam...legyen az testi lelki fájdalom, enyhülést hozni ezekre a világ legszebb dolga. Kívánom hogy minél többen fedezzék fel önmagukat és eszméljenek rá hogy mindannyian egy csodák vagyunk..Teljesítsétek ki vágyaitokat, érezzétek a szabadságot, engedjétek hogy lelketeket átjárja a szeretett és megtaláljátok a belső utatokat..Mindezek elérésére Ági idális Mester, Gyógyító akinek már rengetegen hálásak odaadásáért és munkájáért amit tiszta szívből tesz.KÖSZÖNÖM!
Mariann - Debrecen
 
Drága Ági! Amióta a lelkemet kezelésbe vetted, mintha kicseréltek volna. Sokszor hallottam már a REIKI szót de soha nem tudtam hova tenni. Mi a legjobbkor találkoztunk mert kihoztál a lelki bajomból. Nem tudom mi lehet a kezeidben de csodálatra méltó. A kezelést folytatjuk! Millió puszi: Mariann
Ditti - Debrecen
 
Köszönöm a sorsnak, hogy az utamba sodorta Ágit! Több problémámmal fordultam hozzá, már az első kezelés után mérhetetlen nyugalom járta át a testem s lelkem egyaránt. A derékfájdalmam 2 kezelés után megszűnt, a többi rohamosan javul. Ha Nála vagyok és Vele beszélgetek felér egy wellnessel!
Anita - Debrecen
 
Ágihoz az utolsó pillanatban mentem. Tényleg az utolsóban... Már az első alkalom után azt éreztem, mintha kicseréltek volna. Már most változások álltak be az életemben, és még csak kétszer voltam. Nem hagyom abba. :)
Mária - Debrecen
 
Hálás vagyok a Sorsnak, hogy Gyógyító-kezekbe kerültem. Hiszek abban , hogy véletlenek nincsenek. Már régóta kerestem a megoldást problémáimra, mikor egyszer az egyik barátnőmtől hallottam a Reikiről. Egyből felkeltette érdeklődésemet és rövid időn belül Ági által meg is ismerhettem. Eddig öt kezelésben volt részem, de máris sokat változott az életem. Már az első alkalom után tudtam, hogy jó helyen vagyok. És ezek a kezelések nemcsak egyre jobb közérzetet jelentettek , de minden egyes alkalom egy csodálatos élmény volt számomra. Érezni a Teremtő Szeretet energiáját!!!! Köszönöm Ági!
Gyöngyi - Hajdúszoboszló
 
Nagyon szkeptikus voltam amikor lányom arra kért, hogy Ágival vegyem fel a kapcsolatot többszörös családi tragédiák után, mivel azokat lelkileg évek alatt sem tudtam teljesen feldolgozni. Aggódtam, hogy ennek testi következményei lehetnek és Ági kétkedéseim ellenére csodát tett velem. Több kezelésen vettem részt, de már az első kezelések után sokkal jobban éreztem magam. Nem csak lelkileg tudtam felül kerekedni korábbi fájdalmaimon, de korábbi fizikai fájdalmaim is előbb enyhültek, majd teljesen megszűntek. Azóta magam is elsajátítottam a Reikit amit napi szinten használok - hiszen a gyógyító kezek mindig kéznél vannak - amiért nagyon hálás vagyok lányomnak és Áginak, mert megváltoztatta az életemet. Bármilyen természetű fizikai és lelki problémára mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani, mert segíteni fog. Nem akadály a tér és az idő sem, saját példám ezt is igazolta. Minden fizikai fájdalmam pár kezelés után teljesen elmúlt, olyan jellegűek amik korábban hetek alatt gyógyultak meg. Nem tudom nem megemlíteni, hogy Ági gyógyító kezein felül egy nagyon szerethető embert, barátot ismertem meg, akinek puszta személyisége már fél testi-lelki gyógyulás.
Vica - Hajdúszoboszló
 
"Megmutatni valakinek a benne rejlő értékeket felemelő életút. A GYÓGYÍTÓ talán legnagyszerűbb képessége, hogy meglátja a hozzá forduló bátortalan, elkeseredett,vagy éppen bizonytalan emberben azt a rejtett erőt,ami mindig is ott volt, csak a múló évek megpróbáltatásai eltakarták a saját szemei elől. A GYÓGYÍTÓ finoman, szeretettel nyújtja feléd valódi kincseidet, melyek TE vagy, melyektől újra tudsz ragyogni...." Ági nekem nemcsak Önmagam, hanem az Életet adta vissza........és személyében igaz BARÁTOT kaptam az Égiektől.........Nincsenek véletlenek! :) <3
Nagy Éva - Debrecen
 
Köszönöm Ági azt a csodát amit veled átélhettem. Ilyen békességet lelki nyugalmat már rég nem éreztem a lelkemben. Segítségeddel sok minden átértékelődött,ami a gyógyulásomat segíti. Hálás vagyok a sorsnak hogy megismerhettelek. .
Babett és Dávid - Hajdúszoboszló
 

Testi-lelki egészségünk szempontjából az egyik legjobb dolog ami történhetett Velünk az, hogy a sorsunk összehozott a Reiki-vel. Áginál jobb gyógyítót és tanítót pedig nem is kívánhattunk volna magunknak!! Eleinte betegként jártunk Hozzá. A kezelések eredményessége ámulatba ejtő volt, soha korábban nem éreztük magunkat olyan jól, mint abban az időszakban. Később pedig hála Áginak, lehetőségünk volt elsajátítani is a Reikit, ami azóta is napi szinten az életünk része. Fantasztikus érzés, hogy bármilyen betegséggel, fájdalommal találjuk szembe magunkat, azonnal kéznél van a segítség, szó szerint, hiszen a gyógyuláshoz, fájdalomcsillapításhoz semmi másra nincs szükségünk, mint a két kezünkre! A gyógyítás és a tanulás során pedig nem csak gyógyító-beteg, tanító-tanítvány kapcsolat alakult ki köztünk Ágival, hanem barátság is, amiért külön hálát adunk a sorsnak!

médium - Budapest
 
Sokat beszélgettünk, amióta a segítségemet kérte, azóta többet segített ő nekem, mint én neki... Én Fényszellőnek hívom őt, úgy érzem, az ő kedves, Szeretet-teli lényéről ez a név mindent elmond... :)
Gábor - Budapest
 
Bár személyesen Ágnes nem kezelt engem, alkalmam volt megtapasztalni Általa, hogy a tiszta szándékú ember által közvetített gyógyítás és energia nem függ sem tértől, sem időtől. Beszélgetéseink olyan élményt jelentettek számomra, mikor az alvás és ébrenlét közt megrekedt embert, aki még lustálkodni szeretne a kényelmes, meleg ágyában, felrázzák, sőt - akár egyenesen kihajítják abból, ami ellen ugyan az első pillanatokban még tiltakozik, de utána a ködös, elmosódott álomképek helyett tiszta napfényt lát, határozott, valós világban kezd el élni, és végre nekiláthat a valódi feladatainak, amik előre viszik. Kicsit konkrétabban: Önismerethez segített, nem hétköznapi módon. Nem csak arra világított rá, amit, úgymond, "már magam is sejtettem" magamban, hanem arra is, amit sem látni, sem érezni nem akartam; noha ezek a valódi értékeim, a valódi erősségeim - és a valódi felelősségem, úgy önmagam, mint mások iránt.
Oszd meg velünk Te is élményeidet

Már megtapasztaltad a Teremtő szeretet energiáját, amit közvetítettem testedbe?
Szeretnéd megosztani másokkal élményeidet, tapasztalataidat?
Egyszerűen csak írnál valamit a módszereimről?

Itt megteheted, azonban ne ijedj meg, ha visszajelzésed nem jelenik meg azonnal, rövidesen látható lesz a weboldalon.
Türelmed és írásod előre is köszönöm, melyel segítesz az oldalra látogatók még mélyebb informálásában.

Vezetéknevem
Keresztnevem *
Kezelésem helyszíne
Megjelenhet a vezetéknevem
Tapasztalataim *
Küldés
2019 www.gyogyito-kezek.hu Minden jog fenntartva!