Gyergyák Ágnes
Energiagyógyászat
Test regeneráció
Elérhetőségek
+36 30 883 6367
info@gyogyito-kezek.hu
Ismerkedj meg velem

Nagykanizsán születtem 1968-ban. Két csodálatos gyermekem van, boldog párkapcsolatban élek.

Jelenleg Debrecenben élek és gyógyítok, Reiki oktatást nagyon szívesen vállalok bárhol megfelelő létszám esetén, ami minimum 4 fő, maximum 6 fő lehet.

Visszagondolva, már gyermekkoromban is mélyen spirituális voltam, csak nem értettem a “jeleket”, és nem volt, aki vezessen ezen az úton. Nagyon jók voltak a megérzéseim, előre láttam történéseket, amelyek később úgy következtek be, ahogy láttam azokat. Sokáig nem akartam tudomást venni ezekről a dolgokról, éltem az átlagemberek hétköznapi életét.

Elég sok alternatív gyógymódot tanulmányoztam, mert vonzott, érdekelt a téma.

Az első állomás energia közvetítésével, energia gyógyászattal kapcsolatos kezelések voltak, mivel ezek ragadtak meg a legjobban. Miután megtaláltam a számomra legkedvesebb módszert, kaptam meg az első Reiki behangolásomat,  és kezdtem el gyógyítani saját magam, majd másoknak is segítettem ezzel a módszerrel. Egyre közelebb éreztem magamhoz a Reiki kezelést, a mindent felölelő, átható tisztaságát. Boldogságot éreztem, amikor magamat kezeltem, és az pedig csodálattal töltött el, amikor másoknak közvetítettem az energiát.

Csodálatos időszaka volt életemnek, amikor napról napra egyre energikusabb, könnyedebb lettem. Viszonylag rövid idő alatt megkaptam a Reiki mesteri behangolásomat, miközben folyamatosan gyógyítottam önmagamat, és egyre sikeresebb lettem a másokon végzett Reiki kezelés gyakorlásában. Azóta is folyamatosan és rendszeresen kezelem a hozzám forduló gyógyulni vágyókat.

Az idő előrehaladtával, úgy gondoltam szívesen átadnám a tudásom azoknak, akik hívást éreznek, hogy segítsenek saját magukon, családjukon, és akár másokon is.  Így váltam szépen lassan, egy év alatt Reiki tanítóvá. Most már nem csak közvetítem az energiát, hanem tanítom is a hozzám fordulóknak, természetesen, csak azoknak, akik igénylik a tudás megszerzését.

A második állomás a Theta Healing módszer volt.

Úgy véltem a jelenlegi tudásom mellé tökéletes lesz, mert szintén a Teremtő energiájával gyógyít. Más módszer, de a lényeg ugyanaz: színtiszta Szeretet-energia.

A harmadik állomás az Access Bars kezelés.

Szintén energia gyógyászattal összefüggő nagyon hatékonytevékenység. Csodálatos módszer, mely segít oldani a blokkokat, traumákat, segít letenni a lelkünkben cipelt felesleges terheket.

Ezúton is szeretnék köszönetet mindegyik tanítómnak, aki elindítottak a Reiki és a Theta Healing, valamint Access Bars útján. Hálásan köszönöm a Teremtőnek, hogy csatornája, közvetítője lehetek, és általa emberek életét tehetem elviselhetőbbé.

Várom szeretettel tehát a gyógyulni, tanulni vágyókat, akik az energia gyógyászat által szeretnének javulást elérni állapotukban, energikusabbá, egészségesebbé válni!

2020 www.gyogyito-kezek.hu Minden jog fenntartva!