Gyergyák Ágnes
Energiagyógyászat
Test regeneráció
Elérhetőségek
+36 30 883 6367
info@gyogyito-kezek.hu
Hogyan épül fel a Theta Healing kezelés menete

A konzultáció menete nálam

A kezelés azzal kezdődik, hogy a Konzulens - aki képes arra, hogy éber állapotban, beszélgetés közben is tartsa a theta agyhullámot – a klienst is magával víve kapcsolódik a hetedik síkhoz, majd úgymond átadja az irányítást a Mindenség Teremtőjének. A Konzulens és a Kliens egymással szemben ül, Kliens tenyere a Konzulensében pihen.

Ezután a Kliens elmondja, min szeretne változtatni jelenleg az életében: ez bármi lehet, párkapcsolat, család, munka, egészség, érzelmek, pl. önértékelés, … stb, majd megkezdődik a Theta munka, melyet a hitrendszerünk négy szintjén végzünk.

Alapszint / ebben az életünkben , megfogantatásunktól kezdve tapasztalunk, törölhető program/
Genetikai szint  / Őseinktől hozott, vagy jelenleg a génjeinkhez adott program, törölhető program/
Történelmi szint /előző életbeli emlékek, amit soha nem törlünk, csak megoldást   kérünk rá./
Lelki szint / maga a személy, ezeket a programokat a szívcsakrából távolítjuk el, törölhető program/

A beszélgetésként zajló, ámde rendkívül mély és hatékony energia munka alatt a Kliens végig éber marad, tudatánál van, hisz minden változtatáshoz az engedélyére van szükség. A Konzulens közreműködésével együtt térképezik fel az adott problémák gyökerét, vagy gyökereit.

A korlátozó meggyőződések beazonosítása után a Kliens ENGEDÉLYE után a Konzulens megkéri a programcserét, majd, mint kívűlálló tanúsítja a változás megtörténtjét: az elengedést és az új érzelmi minták tanítását/lehívását. Ez utóbbiak az ún. "Letöltések", avagy pozitív érzelmi minták a Legmagasabb Szemszögből.

A konzultáció végén a Konzulens visszatér a Klienssel együtt a théta állapotból, energetikailag szétkapcsolódik a Klienstől, a Kliens pedig feltöltődve, pozitív kisugárzással távozik. A Theta munka kellemes, felszabító élményt ad és szemlélet-átalakító hatással bír. A nézőpontjaink megváltoztatásai, érzelmi terhek letétele pedig az életünk minden területére hatással van.

Egy - akár évek óta elhúzódó - probléma nagyon gyakran 1-3 konzultációval elengedhető.

Az első alkalom után általában azt javasoljuk, hogy a kliens várjon néhány napot és utána nézzük majd meg, hogy szükség van-e további kezelésekre, hiszen számtalan esetben előfordul, hogy egyből - napok alatt - rendeződik az adott helyzet. Fontos, hogy a kliens őszinte legyen magával szemben és elismerje azokat a változásokat is, amiket aprónak ítél meg, vagy amik megvalósulását korábban másképp képzelte el, mert ez az elismerés/hála érzése lendíti tovább a kívánt változás megélése felé.

2020 www.gyogyito-kezek.hu Minden jog fenntartva!