Gyergyák Ágnes
Energiagyógyászat
Test regeneráció
Elérhetőségek
+36 30 883 6367
info@gyogyito-kezek.hu
Ismerd meg a Theta Healing kezelési technikát

Mi a ThetaHealing

1995-ben az amerikai Vianna Stibal megalapította a ThetaHealing Technikát, miután súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak nála, A modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, ekkor Vianna kétségbeesésében a theta-állapotban végzett intuitív leolvasási technikát alkalmazta önmagán. Bámulatos módón, ami még őt magát is megdöbbentette azonnal javulni kezdett az állapota. Mára nemzetközi hírnévnek örvend, Kanadától Újzélandig szinte a világ minden pontján ismerik ThetaHealing technikát. A világhírű módszer 2011 óta Magyarországon is elérhető.

Habár a ThetaHealing energetikai gyógyítási mód, szemlélete szerint a Mindenség Teremtője a “Gyógyító”, azaz a Változtató, a Technikát alkalmazó konzulens pedig a Megfigyelő szerepét tölti be. A kvantumfizika leegyszerűsítve kimondja, hogy a megfigyelés teremti a valóságot, a ThetaHealing Technika ennélfogva tehát kvantummechanika, nem pedig a klasszikus értelemben vett gyógyítási módszer.

Univerzumunkban létezik egy mindent átfogó erőtér, amit Vianna a Mindenség Teremtő Erejének nevez. Ez az erőtér a legmagasabb minőségű energia rezgés, más néven a Feltételek Nélküli Szeretet Tere. A Hetedik sík.

A ThetaHealing a mélyen fekvő tudatalatti programok, rejtett meggyőződések tudatos újraprogramozásával foglalkozik. A módszer alkalmazója megtanulja felismerni és átalakítani korlátozó gondolati és érzelmi mintáit. A Theta-munka a Teremtő Térben zajlik. A megfigyelés által történő gondolati és érzelmi minták – azaz a hitrendszerek – cseréi azonnali hatással vannak ránk érzelmileg és egy-egy kezelés után növekszik az energiaszint.

A ThetaHealing tehát egy olyan vizualizációs technika, mely lelki, mentális, érzelmi és fizikai síkon működik. A legtöbb ember automatikus programok és kondicionált viselkedések alapján él, így nincs tisztában sem a saját képességeivel, sem a Teremtő Erő együttműködő képességével. Nincs tudatában annak sem, hogy a Vonzás Törvénye, vagy az “Együtt-Teremtés” mindig, mindenkivel, minden alkalommal működik, és ezt saját maga képes befolyásolni, irányítani. Sok hiedelmet, érzést hozunk létre életünkben, de sokat örököltünk genetikai síkon, őseinktől, a múltból, valamint a Csoporttudatosságok is befolyásolják a valóságunkat.

Miben tud segíteni a ThetaHealing


Stressz kezelés
Pánikbetegség, depresszió
Párkapcsolati problémák
Önértékelési problémák
Testi fájdalmak, fennálló betegségek
Fóbiák, függőségek elhagyása
stb...

2020 www.gyogyito-kezek.hu Minden jog fenntartva!