Gyergyák Ágnes
Energiagyógyászat
Test regeneráció
Elérhetőségek
+36 30 883 6367
info@gyogyito-kezek.hu
Milyen is a Reiki kezelés, miből áll?
Fontos figyelmeztetés: A reiki nem pótolja az orvosi kezelést, vagy a gyógyszerszedést. Bár elismerten hatékony módszer, mindenkinek azt javasoljuk, hogy komolyabb betegségeivel feltétlenül forduljon orvoshoz és tartsa be annak utasításait!

Reiki kezelés A Reiki akkor is működik, ha semmit nem tudunk arról, hogy honnan jön, miért működik, és ha egyáltalán nem hiszünk benne! Elég, ha a beteg a gyógyulásban hisz!

A Reikiben nem testrészeket, betegségeket, hanem mindig a teljes embert kezeljük. Usui mester alapelvei a lélek elsőbbségét, a beteg megváltozásának szükségességét illetően tökéletesen megfelelnek a legkorszerűbb holisztikus ember és gyógyítási szemléletnek és a betegek pszichoszomatikus felfogásának. A test e szerint soha sem beteg önmagában, mindig csak a lélek állapotát tükrözi, követi, egyben figyelmeztet hol, mikor tértünk el érzelmi, vagy gondolati működésünkben a pozitív, harmonikus állapottól. Maga a Reiki energia e kibillenéseket eleve oki / érzelmi, gondolati, tudati / szinten is befolyásolja, de feladatunk ezen túl is segíteni a betegnek abban, hogy ő maga jöjjön rá, mit csinál, érez, gondol helytelenül. A beteg ember mindig kap feladatot, hogy dolgozzon önmagán, érezze a saját erőfeszítése fontosságát a gyógyulása érdekében.

Minden természetgyógyász más technikát alkalmaz, ami nem baj, ugyanis mi emberek sem vagyunk egyformák. Mindenkinek egyedi problémája van, még akkor is, ha a tünetei akár azonosak más ember tüneteivel. Természetesen megvan a Reiki kezelés menete is, de bizonyos keretek közt a kezelést végző változtathat, megérzése, felsőbb irányítás hatására.

Reiki kezelés menete nálam A kezelés általában 1,5 maximum 2 óra. Ebbe beletartozik a beszélgetés a kezelés előtt, és kezelés után is, mikor átbeszéljük, mit érzett a páciens, és mit éreztem én a kezelés alatt. Melyek azok a dolgok, amin a betegnek változtatnia kellene a gyógyulása érdekében. Én soha nem diagnosztizálok! Tanácsokkal ellátom a hozzám fordulókat, esetlegesen milyen gyógynövényekkel, egyéb módszerekkel tudna még segíteni önmagán.

A kezelés hangulatos környezetben történik, ahol ketten vagyunk jelen, a kezelendő személy és én. A helyiség energetikailag megtisztítva, halk zene, hangulatos világítás, teszi még könnyebbé az ellazulást. A beszélgetés után elkezdődik a kezelés. A páciens egy masszázságyra fekszik ruhásan, általában még egy vékony kis takarót is terítek a kezelt személyre / célszerű kényelmes öltözékben érkezni a kezelésekre/ és elkezdem az energia áramoltatását. A beteg kérésétől függően vagy ráhelyezem a kezem, vagy csak fölé tartom a testfelületnek.

Nagyon fontos tudni, hogy NEM ÉN gyógyítok, én csak csatorna vagyok, a testben és lélekben végbemenő pozitív változást a Teremtő, az Energia végzi.

A kezelések kellemesek, nyugtató hatásúak, feltöltenek mindenkit a tiszta szeretet energiájával.

2020 www.gyogyito-kezek.hu Minden jog fenntartva!