Gyergyák Ágnes
Energiagyógyászat
Test regeneráció
Elérhetőségek
+36 30 883 6367
info@gyogyito-kezek.hu
Indiai Fejmasszázs

Az indiai fejmasszázsnak hosszú színes története van. Alapjai az ayurvéda néven ismert tradicionális gyógyító rendszerben rejlenek, melyet Indiában több mint 3000 éve alkalmaznak, és nyugaton is egyre népszerűbbé kezd válni. Az ayurvéda („az élet tudománya”) átfogó gyógyító rendszer valószínűleg a legősibb a Földön, ami egy teljes egészében hollisztikus megközelítést tanít.

A kezelést frissítőnek és hihetetlenül áldásosnak fogjuk találni. Rohanó életünkben során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet és nyugalmat, annak lehetőségét, hogy egyszerűen magunkra figyeljünk. Az indiai fejmasszázs szelíden rákényszerít, hogy a fejünkben kevergő gondolatokat-bajokat félretéve az „itt” és „most”-ra összpontosítsunk. Ez a gyógyító kikapcsolódás időt ad zaklatott elménknek egy kispihenésre, erőgyűjtésre és képessé tesz bennünket arra, hogy életünket más szemszögből nézzük.

Kezelés menete, hatásai: Az indiai fejmasszázsként ismert eljárás a Shiatsu a hagyományos masszázs és az akupunktúra elemeit alkalmazza a felső hát, a vállak, a karok, a nyak, a fejés az arc ellazítására.

Egy átlagos kezelés 20-30 percet vesz igénybe, ami alatt a páciens végig ülve marad. Igény szerint olajjal és olaj nélkül is alkalmazható.
A kezelésnek semmilyen káros mellékhatása nincs!

Az indiai csoda jótékony hatásai:

Kitűnő stressz,- és feszültségoldó
Élénkíti a vérkeringést
Erősíti az immunrendszert
Ellazítja a görcsös és fájó izmokat
Megnyugtat
Eltávolítja a szennyezőanyagokat a sejtekből, friss oxigént juttat a sejtekbe
Hatásosan kezeli a migrént, fejfájást, álmatlanságot.

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt, így fiatalosabb üdébb vonzóbb személyiséget varázsol belőlünk. Megélénkül a vér- és nyirokkeringés, fokozódik a bőr és a haj oxigén, tápanyag felvétele.

Mindezeken túl az indiai fejmasszázs maradéktalan élvezetet nyújt, kiváltva a boldogsághormon”-nak nevezett vegyületek, az endorfinok termelődését, amelyek szinte eufórikus elégedettség érzetet keltenek.

2020 www.gyogyito-kezek.hu Minden jog fenntartva!