Gyergyák Ágnes
Energiagyógyászat
Test regeneráció
Elérhetőségek
+36 30 883 6367
info@gyogyito-kezek.hu
Fiatalító arcmasszázs / Nem kozmetikai masszázs! /

Az arc az egyetlen olyan területe testünknek, amelyet szinte soha nem tudunk eltakarni a külvilág és magunk elöl sem. (kivéve a szélsőséges megoldásokat).

Szervezetünk teljes bioenergetikai „térképét” is nem csak a lábon, kézen, fülön és pl. a teljes hátfelületen találhatjuk meg, de az arcon is. Testünket behálózó meridiánok (energiacsatornák) „távkapcsolatot” létesítenek az egyes szervek között, ezzel segítve az energiablokkok feloldásának lehetőségét. A szem a lélek tükre, de a testünkben zajló energetikai állapotról az esetleges energetikai egyensúly felborulásáról az arc adhat közvetlen információt.

Az arc izmai szoros összeköttetésben vannak az arcbőrrel, a bőr azonnal követi az izommozgást. Mivel az arcizmok ennyire szoros összeköttetésben vannak az arc bőrével, az izmok formája, állapota az arc szépségét nagyban befolyásolja. Az alábbi masszázstechnikák segítségével arcunk egészségesebb, ellenállóbb lesz a ráncok és az öregedés, valamint a stressz okozta negatív hatásokkal szemben.

Masszázs fajták

Vezúv szíve arcmasszázs
Nyugalom szigete herbal arcmasszázs
Himalája kincse tisztító arcmasszázs
Porcelánnal a sima bőrért arcmasszázs
Cucumber bőrfiatalító arcmasszázs
Féldrágaköves rezonanciás arcmasszázs
Detox arcmasszázs

Japán ANMA arcmasszázs /Arcfiatalító, nyirokrendszer tisztító masszázs/ Az ANMA egy nagyon különleges masszázstechnika tradicionális japán masszázstechnikán alapszik, nem csak az arcot érinti, hanem a vállakat, a fejet, és a nyakat is.

Ez a masszázsfajta gyorsan és hatékonyan indítja be a méregtelenítő folyamatokat, javítja a nyirok áramlását, az arcizmok kontúrok feszesebbé vállnak, a ráncok mélysége mérséklődik, a bőrszíne tónusa, egészségesebb és üdébb lesz.

2020 www.gyogyito-kezek.hu Minden jog fenntartva!