Gyergyák Ágnes
Energiagyógyászat
Test regeneráció
Elérhetőségek
+36 30 883 6367
info@gyogyito-kezek.hu
Access Bars kezelés

Mi is az az Access Bars

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. Megnyit a befogadásra, ellazítja az agyhullámokat, ami által több lehetőséged lesz nagyobbat teremteni. Egy Bars kezelés „általános takarításként” működik. Olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden és ezáltal eltűnnének a már nem használatos file-ok.

Mi az, amit változtatnál az életedben? Pénzügyeidben, kapcsolataidban, az egészségedben? Mi nem működik Neked? Ismered-e magadat, mersz-e beleállni abba, ami igazán Te vagy, aki lehetnél? Választod-e Önmagad?

Alkalmas:

Stressz kezelésre
Előző életbeli blokkok, fogadalmak feloldására
Az elme letisztítására
Félelem, szorongás csökkentésére
Az elfogadás, befogadás elősegítésére
A test öngyógyító folyamatainak beindítására
Pénzügyi helyzet javítására
Az eddigi korlátozó érzelmi-, mentális-, fizikai és energetikai gát feloldására
Alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredj
Hogy lehetőséget teremts az életedben
Mély relaxációra, érzékelések kitágítására
Diákoknak vizsgák, felelések előtt
Várandós nőknek, könnyebb szülés érdekében
Megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel

Ez történik egy Access Bars kezelés alatt

Az Access Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez a feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt blokkjainkat elengedjük. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben. Több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre.

Tapasztalatok egy Bars kezelés után

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

A Bars hosszútávú hatásai

A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált.

Árthat-e a Bars?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.

 A Bars fizikai szinten képes betegségeket gyógyítani, és fájdalmat megszüntetni!

Az Access Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni. 

Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.

Mennyi kezelés szükséges ahhoz, hogy valami meggyógyuljon?

Nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja. 

Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy  Access Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől, és annak a személynek a testétől függnek, aki a kezelést befogadja.

2020 www.gyogyito-kezek.hu Minden jog fenntartva!